Kraamzorg Puck & Co
Volg Kraamzorg Puck & Co op facebook

Referenties | Kraamzorg Puck & Co

Om een referentie te plaatsen kunt U hier klikken, uw referentie wordt na ontvangst binnen 48 uur geplaatst op onze website.
 
 
Noah, Taymour en Lysa (17 oktober 2018)

Op 4 oktober is onze zoon Noah geboren. Vanaf dag een hebben wij uitstekende kraamzorg van Manon ontvangen. Van nature heeft Manon een warme en verzorgende karakter. Ze is attent, lief voor ouders, baby en visite. Wij hebben veel van haar geleerd! Manon bedankt voor het delen van je kennis en al je goede zorgen. Puck bedankt voor de juiste match! Veel liefs, familie Wakili Bink

 
 
Tess (23 september 2018)

We zijn ontzettend blij met de hulp die we hebben gekregen van Sandra. Zij heeft tijdens moeizame eerste dagen een aantal keer heel adequaat en pro actief gehandeld, waardoor de situatie gelukkig snel verbeterde. Ze overlegde regelmatig met andere betrokken professionals, waardoor we goed geïnformeerd waren. We hebben haar oprechte betrokkenheid en steun onwijs gewaardeerd in deze bijzondere en spannende periode.

 
 
Marjolein Oldenhof (4 september 2018)

Dankbaar voor de zeer prettige, lieve en warme zorg voor mij en mijn twee baby’s door Manon. Zij heeft me op zeer professionele wijze ondersteund en me op mezelf leren vertrouwen in mijn nieuwe rol als moeder.

 
 
Vicky Wanders (29 augustus 2018)

Ik had de beste kraamperiode ooit en ben echt teleurgesteld dat het al voorbij is. Mijn vriend Carlos en ik hadden een ontzettend goede klik met Manon en hebben zo veel van haar geleerd! Juist omdat wij allebei buitenlands zijn en ons families niet echt om de hoek wonen, waren wij meer dan dankbaar met de kraamzorg! Niet alleen maar de handige tips en alle controles rondom de baby waren heel erg professioneel, het was vooral ook fijn om hulp bij het huishouden te krijgen en dat Manon zo goed voor mij gezorgd heeft (lunch bereiden, schoonmaken, bed verschonen enz). Ik ben zo blij met de kraamzorg door Puck & Co en ga deze zeker aanbevelen!!  Bedankt nog eens voor de leuke tijd Manon en Puck natuurlijk dat je haar aan ons gekoppeld hebt!

 
 
Nadine, Rens en David (19 augustus 2018)

Zeer positief! Als "nieuwe ouders" kregen we precies de juiste hulp en ondersteuning waar we behoefte aan hadden. Heel veel kunnen leren en vertrouwen gekregen. Met name de hulp bij de borstvoeding, die niet voortvarend op gang kwam was, zeer prettig. Onze kraamhulp Indra had dagelijks contact met Puck om gezamenlijk met ons het beste plan voor de dag te bepalen. Ik kan iedereen een kraamtijd via Puck & co aanbevelen!

 
 
Tamarta van Wetten (10 juli 2018)

Zo blij dat ik voor Puck&Co. heb gekozen! Ik heb bewust voor een kleinschalig kraamzorgbureau gekozen, omdat ik een persoonlijke benadering belangrijk vind in zo’n bijzondere periode. En die persoonlijke benadering heb ik gekregen!

Dankzij Louise heb ik een kraamweek gehad zoals ik die graag wilde. Omdat zij bewust heeft gekozen voor dit mooie vak, straalde het plezier in haar werk van haar af. Ik ben volledig ontzorgd wat broodnodig is na een keizersnede, en Louise was superlief voor mijn kleine wondertje.

Ik raad iedereen aan te kiezen voor Puck&Co.

 
 
Natalia & Marcel Gunster (3 juli 2018)

Wat een fantastische kraamweek hebben wij gehad dankzij Esmée! Esmée voelde precies aan wat wij nodig hadden aan zorg voor en voorlichting over ons tweede kindje. Ook is zij heel lief geweest voor onze oudste zoon. Ze heeft met hem gespeeld en hem mee op pad genomen waar ze allebei zichtbaar van genoten en wij dus ook. De eerste week is helaas voorbij gevlogen want we hadden gerust nog wel een week met Esmée willen doorbrengen. Mocht er in de toekomst nog een kindje komen dan weten we jullie en in het bijzonder Esmée weer te vinden!

 
 
Sophie (5 mei 2018)

Wij hebben mogen genieten van een top kraamweek met beide Sandra's! Beiden hebben ons goede tips gegeven voor de verzorging voor onze zoon. De bevalling verliep soepel en toch was het super fijn om 'Sandra' over de vloer te hebben. Ook de overige gezinsleden werden goed verzorgd. Er is goed ingespeeld op de specifieke behoefte en extra service bij o.a. een kapotte wasmachine. Puck is erg attent en het contact verloopt soepel. Sandra, Sandra en Puck en co heel erg bedankt voor de ontspannen kraamweek.

Groetjes, 
Sophie Floris Rosalinde en Turi

 
 
Famke (5 april 2018)

Fijn en deskundig kraamzorgbureau. Sandra maakte ons op een relaxte en deskundige manier wegwijs in de wondere wereld van het ouderschap. Onze zoon Guus viel iets te veel af de eerste dagen. Samen bespraken we de mogelijkheden tot bijvoeden. We werden goed geholpen bij onze keuze om te gaan kolven (mogelijkheden huur kolfapparaat, gebruik, leren bijvoeden, etc.) en Guus begon na anderhalve dag dan ook goed te groeien! 
Na een aantal dagen bleek hij een korte tongriem te hebben, opgemerkt door Sandra en Puck. We hebben de mogelijkheden en gevolgen van wel/niet klieven besproken. Hierdoor konden we een goede keuze maken, waar we zelf achter stonden, om zijn tongriem te laten klieven. Hij is inmiddels 2 maanden oud en het drinken aan de borst gaat nog steeds erg goed. Dat liep namelijk niet lekker door zijn korte tongriempje.
Al met al een erg goede ervaring met Puck&Co!

 
 
Rachel Terzool (10 maart 2018)

Op 28 februari 2018 ben ik bevallen van mijn zoon Genairo. Bij thuiskomst kreeg ik kraamzorg van Manon. Ik heb de kraamzorg zeer prettig ervaren doordat Manon vlot is, goed met baby's overweg kan, mij duidelijk heeft geïnformeerd, en mij ook de ruimte gaf om ergens mijn eigen draai aan te geven, en ze er echt voor me was. Heel fijn ik had dat niet willen missen! Puck ook bedankt voor de "perfect match"! En mocht ik ooit nog een kindje krijgen dan meld ik mij zeker weer aan bij Puck & Co en zou ik uiteraard weer kraamzorg van Manon willen krijgen! Nogmaals bedankt Manon.

Veel liefs Rachel, Regilio en Genairo

 
 
Annemijn Eikema & Michael Jansen (21 januari 2018)

Op 5 januari zijn wij ouders geworden van twee prachtige meiden Romée & Chiara. Met een tweeling komt er zoveel op je af.
Onze kraamhulp Manon was echt onze rots in de branding, niet alleen qua kennis en kunde maar ook op het juiste moment aanvoelen wat er nodig was. Daarnaast bracht ze veel warmte met zich mee, niets was haar teveel!

Na de kraamweek hadden wij het vertrouwen gekregen het zelf aan te kunnen.

Bedankt lieve Manon voor al je hulp maar ook Puck voor je advies!

 
 
Bart, Coco en Boaz (16 januari 2018)

Wij waren super blij met onze kraamhulp Esmee. Wij als kersverse ouders hebben in deze week heel veel geleerd. Aan het einde van de week waren we er 'klaar' voor. 
Esmee gaf goede adviezen gevraagd en ongevraagd en zorgde goed voor iedereen.  

Nogmaals bedankt!

 
 
Esther, Andries, Joris en Merijn (11 december 2017)

Nadat wij 2,5 jaar geleden met onze oudste ook kraamzorg via Puck & Co hebben ontvangen, hoefden wij nu niet lang na te denken over waar de kraamzorg voor onze tweede zoon te regelen: uiteraard was dat via Puck & Co.
Indra heeft ons super de week door geholpen. Alle info en tips werden op een fijne manier gebracht, want die zijn ook bij een tweede zeker welkom! Op iedere vraag was een duidelijk antwoord. Ook met onze oudste ging ze super om en wij werden geholpen hoe hem er bij te betrekken. Naast de zorg voor mama was er ook aandacht voor papa, kortom het hele gezin is ondersteund! Ons huis is nog nooit zo schoon en de wasmand nog nooit zo leeg geweest, heerlijk! Ook het telefonisch contact met Puck na de bevalling en halverwege de week was heel fijn en ondersteund. 

Kortom, Indra en Puck, dank jullie wel, jullie zijn toppers!

 
 
Marianne, Vincent en Mats (2 december 2017)

Lieve Sandra,

Op zaterdag 25 november jl. is onze zoon Mats geboren. Tot aan deze datum hadden wij nog geen ervaring met een kraamverzorgster, maar wat hebben wij ontzettend genoten van deze periode en dan in het bijzonder van jouw aanwezigheid, kennis, betrokkenheid en gezelligheid. 

Wat was je lief voor onze kleine Mats, die doordat hij te vroeg geboren was, oa moeite had met borstvoeding. Je hebt ons gelijk voorzien van adviezen en gelijk een lactatiekundige ingeschakeld. Het resultaat is dat hij de laatste 3 dagen van de kraamperiode de lijn naar boven heeft ingezet en zijn gewicht dagelijks toeneemt. 

Naast de borstvoeding hebben we dagelijks veel geleerd van jouw adviezen en genoten van de verhalen in het kraamdossier. Tevens was geen taak te veel voor jou, als het maar ten goede kwam van ons gezin.

Vandaag was de laatste dag en het is toch even gek als er morgenochtend om 8 uur niemand aan belt. Jij hebt ons op een hele fijne manier kennis laten maken met de kraamzorg en Puck & Co. Mochten wij in de toekomst nog een 2de kindje krijgen, dan hopen we dat je nog steeds werkzaam bent bij Puck & co.

Nogmaals bedankt voor alles!

Groetjes,
Vincent, Marianne en Mats

 
 
Lieke (17 september 2017)

Lieve Esmée, 
Super dank voor al je goede zorgen voor ons alle 4 tijdens onze kraamperiode. Je bent een kanjer en zoals al eerder aangegeven echt geboren voor dit vak. Niets is je teveel en je doet alles met zoveel liefde en bevlogenheid.  
Ik wil jou en Puck in het bijzonder bedanken voor het bijstaan met raad en daad en geestelijke support tijdens de enorm lastige start met de borstvoeding. Jullie hebben beide zo goed geluisterd naar mijn persoonlijke wensen en daar naar gehandeld, daar ben ik jullie heel dankbaar voor.  Ik kan jullie gelukkig vertellen dat alle inzet is beloond want de borstvoeding gaat nu (Gijs is inmiddels alweer bijna 12 weken) echt super goed! 

Nogmaals bedankt voor alles! 

Hartelijke groet, 

Lieke, Sander, Niek en Gijs

 
 
Madeleine (12 augustus 2017)

Lieve Esmée,

Dank voor de hele fijne kraamweek die we door jouw support hebben gehad. We hadden niet meer zorgzaamheid, kennis en gezelligheid kunnen wensen. Je bent echt gemaakt voor dit werk!

Niet alleen de aanwezigheid van Esmée was heel prettig, ook het contact met Puck was super. Dank beiden, we hadden niet meer kunnen wensen!

Jordy & Madeleine en een knuffel van Melle

 
 
Nadine & Joris (10 augustus 2017)

We hebben het getroffen met de kraamzorg van Puck&Co. Een kleinschalig bureau waar ik bewust voor heb gekozen. Het contact is erg persoonlijk, je voelt je geen nummer. In m'n ziekenhuisbed had ik al persoonlijk contact met Puck en kon ze me advies geven over bepaalde dingen nog voor ik thuis kwam. Een dag na de geboorte van onze zoon kwam ik laat in de middag thuis alwaar Loan vrijwel meteen op de stoep stond en tot 's avonds 22.00u is gebleven! Ze heeft ons geholpen met de eerste opstart thuis, heel fijn. De dagen erna waren erg prettig, veel kennis en goede zorgen. Loan kookte zelfs voor ons (uitgebreid naar onze maatstaven :) ) wat erg fijn was. Ook draaide ze haar hand niet om voor een klein boodschapje. Erg professioneel en een persoonlijke touch vond ik dat Loan dagelijks aan Puck een update gaf van hoe alles verliep. Puck kon op deze manier meedenken bij het opstarten van de borstvoeding wat niet helemaal vlekkeloos verliep; onze zoon viel redelijk veel af. Uiteindelijk was het Loan die al op dag 2 zag dat het tongriempje van onze zoon te kort was. De dag erna konden we al terecht in het ziekenhuis. Al met al een fijne week. Zelfs na de kraamweek nog telefonisch contact gehad met Puck met vragen over de borstvoeding. Fijn! Bij een volgende zwangerschap weer!

 
 
Liberte & Niels (29 juli 2017)

Geweldige kraamweek gehad! We hebben enorm geboft met Manon. Zeer bekwaam, handig, snel, gezellig doch professioneel. Grote ondersteuning in het reilen en zeilen bij ons thuis. Mooi cadeau ook van Puck & Co. Bedankt!!

 
 
Anouk & Fabian (15 juli 2017)

Lieve Loan, Wat hebben wij een gezellige, heerlijke en leerzame week met jou mogen ervaren. Je enthousiasme spatte er vanaf. Je wist goed in te spelen op onze behoeftes. Het was erg fijn dat je ons bij alles betrok. Je hebt niet alleen kennis van baby's maar ook heel veel meer, waardoor we heel veel leuke verhalen met elkaar gedeeld hebben. Bedankt voor alles en wie weet zien we je in de toekomst nog! Liefs Anouk en Fabian

 
 
Marjolein Meijer (13 juli 2017)

Lieve Sandra,
Je hebt ons een onvergetelijke kraamperiode gegeven. Nogmaals bedankt hiervoor.
Liefs Marjolein, Arno, Liz en Sophie en kleine Nolan

 
 
Jacobien Zeijlmaker (23 juni 2017)

Lieve Indra,
Vandaag hebben wij onze kraamweek afgesloten. Je hebt ons zoveel geleerd en we voelen ons klaar om het zelf te gaan doen. Bedankt voor alle goede zorgen!
Groetjes Peter, Jacobien en Josephine

 
 
Kelly (6 juni 2017)

Lieve esmee, in februari was je bij ons als kraamhulp voor onze dochter jody we hebben een hele fijne week gehad en veel van je kunne leren. Jody is al goed gegroeit! We wouden je nogmaals bedanken voor die week en tot een volgende keer.

Groetjes kelly roy en jody

 
 
Marcella Bakker (9 mei 2017)

Na een paar dagen ziekenhuis mochten wij dan eindelijk beginnen aan onze kraamweek! De rust en ondersteuning van Esmee heeft ons veel zekerheid en regelmaat gegeven! Ze gaf ons veel ruimte en hielp waar nodig. Lieve Esmee namens ons drietjes bedankt!

 
 
Lars & Jolanda (11 april 2017)

Wij hebben een heerlijke week gehad met Sandra. Zij heeft ons echt geholpen. De eerste 2 nachten hebben wij in het ziekenhuis doorgebracht, maar daar hebben we niets van opgestoken. Sandra nam ons bij de hand, was zorgzaam, lief en kordaat. Het was Sandra die al gelijk riep dat het tongriempje van onze dochter misschien te kort zou zijn en dat we haar zouden kunnen laten klieven bij de specialist. Dit is direct in werking gesteld en door haar kennis hebben wij dit ook laten doen, nadat en de verloskundige en de kaakchirurg dit onderstreepten. Echt dankbaar voor de service, kennis en gezelligheid. Wij zouden haar iedereen aanraden.

 
 
Clair Anaison (8 april 2017)

Lieve Louise, Wat waren we blij met jou! De eerste avond had ik zo veel vragen en was ik zonder jouw hulp nooit zo relaxt de eerste nacht doorgekomen. Wij willen jou bedanken voor je adviezen, tips, schone was en gezelligheid!
Liefs Pato, Clair en Yara

 
 
Peter, Maartje & Evi Meijer (6 april 2017)

Onze ervaring is dat de eerste dagen als papa en mama je wereld toch een beetje op zijn kop staat. Je bent zielsgelukkig met je nieuwe kindje, maar je moet aan alles wennen en ontzettend veel leren. De dagen met kraamzorg zijn misschien wel je meest kwetsbare als kersvers gezin, en daarom is goede kraamzorg extra belangrijk.

Wij kregen kraamzorg van Puck herself. Wát een bak aan ervaring en kennis neemt zij mee! Ook haar manier van communicatie is top: het past bij ons en – vraag me niet hoe

– we nemen alles dankbaar tot ons en het blijft nog hangen ook! Heel subtiel helpt ze met van alles waarbij ze steeds een stap vooruit denkt. Daarnaast peilt ze regelmatig of we ons echt kunnen vinden in haar suggesties en tips.

We hebben mede dankzij Puck alle vertrouwen in ons functioneren als ouder en genieten van alle verwennerij en gezelligheid. Dankjewel lieve Puck!!!

 
 
Laurien Tiesma (2 april 2017)

We hebben net onze kraamweek met Manon afgesloten. Wat hebben we een fijne, ontspannen week gehad. Manon heeft ons veel geleerd en ook heerlijk in de watten gelegd. Elke ochtend waren we weer blij als ze er was om de nacht na te bespreken en tips te krijgen. Onze kleine Lucas zal haar gaan missen en mijn vriend en ik ook!

 
 
Alexander (13 maart 2017)

Lieve Indra en Manon,
Jullie hebben ons een geweldige kraamtijd bezorgd! Met jullie harde werk, hulp met de tweeling en geduld voor al onze vragen, hebben jullie ons enorm geholpen. Met veel plezier kijken we terug op onze eerste week na de gezinsuitbreiding en ieder ander gezin mag zich gelukkig prijzen met jullie als kraamhulp. Ook complimenten aan Puck die op de meest ongepaste tijden ons altijd goed geïnformeerd kon helpen met onze 'noodgevallen'.
Liefs, Nina, Alex, Hannah, Robin en Tessa

 
 
Janis (11 maart 2017)

Super kraamtijd gehad dankzei de goede zorg van esmee (en puck). Esmee is midden in de nacht al naar ons toegekomen zodat wij al lekker naar huis mochten en zelfs in de week erna kon ik nog contact met ze opnemen toen ik het even niet meer wist! Jullie zijn super! Ik zou iedereen dit kraamzorg bureau aanraden!

 
 
Jessica (9 maart 2017)

Lieve Esmee,
Wat was het fijn om jou als kraamhulp te hebben gehad. Jou enthousiasme is echt terug te zien in je werk. Ondanks dat. Gijs onze tweede is hebben we veel van je geleerd. Ook david was erg op zijn gemak bij jou. Bedankt voor de fijne tijd ook names gijs!!

 
 
Lale Rommerts (9 januari 2017)

Lieve Esmee, we willen je nogmaals bedanken voor de fijne week. Je bent een lieve zorgzame kraamhulp. Zowel voor onze Ella als voor ons. Wij zijn heel erg gesteld op onze privacy en samen zijn en dachten eerst hoe moet dat met iemand in huis. Maar we hebben geen moment gehad dat we het onprettig vonden. Je was er wel maar je was er ook niet, op een positieve manier! Het was net alsof we je al kenden, heel fijn! Ook Puck bedankt voor je betrokkenheid en paraatheid, zelfs na de kraamweek konden we je een paar keer om advies vragen. Super!

 
 
Noor Bandel (14 december 2016)

Een geweldige ervaring gehad met dit kraambureau. Puck je bent een kanjer in werk. We hebben jouw zorg  voor ons gezin en ons kleine meisje als heel prettig en fijn ervaren. Daarnaast ben je heel goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En vond ik het echt geweldig dat ik bij twijfel over wat dan ook je altijd even een berichtje mocht sturen. HierDoor krijg je als moeder dat beetje extra aandacht en vertrouwen  wat ik nodig had tijdens en na mijn kraamweek. Zou dit bureau zeker bij iedereen aanraden! Heel veel liefs van ons viertjes.

 
 
Robert, Laura en Luka (11 december 2016)

Lieve Louise,  Heel erg bedankt voor de fijne kraamweek! Door jouw rustige persoonlijkheid voelden wij ons helemaal op ons gemak. Wij vertrouwden jou volledig met onze Luka.  Esmee, jij ook bedankt voor de fijne (inval) dag.  Wij zullen Puck&Co zonder twijfel aanraden aan anderen. Ga zo door!

 
 
Vere (27 september 2016)

Enkele weken geleden hebben wij ons eerste kindje gekregen. Simonette stond diezelfde nacht nog voor de deur om ons te adviseren voor de eerste nacht. Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad met Simonette. Wat een lieve, zorgzame en kundige vrouw! Hartelijk dank Simonette en Puck! Mocht er een tweede kindje komen dan weet ik jullie zeker weer te vinden!

 
 
Crissy (13 september 2016)

Hele fijne kraamweek met Puck gehad. Ze is niet alleen heel kundig en weet veel van de laatste ontwikkelingen, het is fijn om haar in huis te hebben (en daarnaast maakt ze heerlijke broodjes)

 
 
Kitty & Sander (8 september 2016)

Puck heeft in onze kraamperiode veel rust, vertrouwen en kennis in huis gebracht. Precies waar we behoefte aan hadden! Met een tweede kindje op komst hebben we geen seconde hoeven twijfelen over wie we zouden vragen voor de kraamhulp.

 
 
Sheila (11 juli 2016)

Vandaag onze eerste dag zonder Simonette, ook dat is weer even wennen, maar dankzij al haar hulp, zorg en advies kunnen we met z'n drietjes alles aan. Het waren gezellige en leerzame dagen. Heel erg bedankt voor alles!

 
 
Annemiek Vermeijden (10 juli 2016)

Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Louise en Esmee. Wat een luxe, deze twee dames een week bij ons. Niet alleen kregen we een goede verzorging, maar ook veel tips en was ons huis heerlijk aan kant. Een hele fijne start met Nijs thuis. Wij raden het team van Puck en Co dan ook van harte aan! Alexander, Annemiek, Roos en Nijs

 
 
Sophie, Floris en Rosalinde (5 juli 2016)

Na een nachtje ziekenhuis en wat onzekerheid over het tijdstip van ontslag, stond Louise 15 minuten na onze thuiskomst gelijk voor ons klaar! We hebben een gezellige, ontspannen kraamtijd gehad waarbij Louise ons volop heeft voorzien van informatie, tips en raad. Super om zo de eerste week verwend te worden. Louise en het team Puck en Co bedankt voor jullie persoonlijke benadering en goede zorgen!

 
 
Rik en Jennifer (14 juni 2016)

Simonette is net weg bij ons maar we missen haar nu al! Wij hebben een ontzettende fijne kraamweek achter de rug. Ze is een enorme hulp geweest en heeft ons hele goede tips meegegeven, verder is ze gewoon ontzettend lief! lieve meiden van Puck en Co jullie zijn top!
 
 
 
Ronan heeft genoten bedankt Louise (26 mei 2016)

Zaterdag 14 mei zijn wij papa en mama geworden voor de aller eerste keer. Nou dan komt er behoorlijk wat op je af maar vooral als je dat kleintje voor het eerst mee naar huis hebt genomen en met die gevulde maxicosi in je woonkamer staat.. "Wat nu?" Denk je dan.. Gelukkig stond Louise onze kraamverzorgende van Puck en co binnen 45 minuten op de stoep :) met haar rust, goede adviezen indien nodig, liefde volle en grondige zorg hebben wij een super 1e week gehad!  Louise ontzettend bedankt dat je deze tijd zo speciaal hebt gemaakt voor ons, we missen je nu al!

Liefs, Randy, Lionne en Ronan
 
 
 
Eva van Galen (21 april 2016)

Puck heeft ons weer enorm geholpen afgelopen week! Hele fijne kraamverzorgster die zich precies aanpast aan wat je zelf fijn vindt. Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en tot de volgende keer;)

 
 
Stephanie & Steven (4 april 2016)

Een aantal weken geleden zijn wij onverwacht vader en moeder geworden. Binnen zeer korte tijd hebben wij van alles moeten regelen en kwam er heel veel op ons af. Dankzij Puck hebben wij veel meer rust gekregen in deze hectische periode. Ze heeft Stephanie en onze zoon Julian uitstekend verzorgd. We zijn erg blij met de week waarin zij ons ondersteund heeft. Nogmaals bedankt!
 
 
 
Marlene (26 februari 2016)

De kraamweek zit er alweer op! Wat heb ik genoten van afgelopen week. Dankjewel voor de goede zorgen, Sandra van Kraamzorg Puck & Co.

Marlene
 
 
 
L. Keizer (26 december 2015)

Toen we van het ziekenhuis thuis kwamen, hadden we geen idee wat we met onze pasgeboren baby moesten doen. Gelukkig was daar Puck! Ze sleepte ons door de eerste week heen. Puck leerde ons alles over baby's, maakte de lekkerste broodjes, gaf ons de beste adviezen en zorgde ervoor dat we een fantastische eerste week met ons kindje hadden. Maar niet alleen in de eerste week was ze er. Ook een paar weken later toen ik toevallig heel hard hulp nodig had, stond ze voor de deur en hielp ze me uit de brand. Puck is zeker weten de allerbeste kraamverzorgende die je je maar kunt wensen. Zó erg dat ik voor nog zo'n week met Puck in huis bijna nog een baby zou willen.

 
 
Caroline Jager
Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Puck. Ondanks dat het ons derde kindje was, kon zij ons nog veel leren. Het hele huishouden werd door Puck gerund, inclusief het bezig houden van de andere twee kinderen, voor wie een nieuw zusje - met wie ze de aandacht ineens moesten delen - toch een hele belevenis was. Alles gebeurde zonder dat ik het hoefde te vragen, een heel fijn gevoel als je net bevallen bent. Bovendien maakt Puck heerlijke lunches! Al met al een kraamhulp om aan iedereen aan te bevelen!
 
 
 
R. Maas (21 november 2015)

Een echte aanrader. Vanaf het eerste contact een goed gevoel. Wordt een goed intakegesprek afgenomen waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Als toekomstige ouders wordt je echt ontzorgt vanaf dat moment. Zeker de kraamzorg zelf is perfect geregeld en geeft je een gevoel dat moeder en baby in veilige handen zijn. Je zult merken dat net die stap extra wordt gezet alsof dat de normaalste zaak van de wereld is. Ook hier weer duidelijke uitleg tussendoor waar je als "new born parents" veel aan hebt. Er komt best veel op je af in de eerste week. Dan is het prettig dat de kraamzorg van Puck & Co. bij je thuis is. Gewoon waar zorg op nummer 1 staat. Mocht er een volgende komen dan weten wij wel wie we bellen.

 
 
Vera Mulder (12 september 2015)

Via een vriendin bij Simone en Puck gekomen. Hele leuke intake met Puck en Simone heeft mij de eerste dag wegwijs gemaakt. Doordat ik te vroeg beviel kreeg ik 5 dagen een hele lieve andere kraamzorg. Alle 3 hele kundige en lieve dames. Een volgende keer kies ik weer voor jullie.

 
 
Lieke (6 september 2015)
Wij hebben een erg fijne ervaring met Puck gehad. Na het leuke intake gesprek heb ik in de weken die volgde tot de bevalling met allerlei vragen bij Puck terecht gekund. Ze reageerde altijd snel en met concrete adviezen. Mijn bevalling werd uiteindeljk een inleiding en in deze laatste fase toonde Puck veel interesse in hoe het ging en hadden we regelmatig even per app contact. Haar betrokkenheid was erg fijn. Uiteindelijk volgde de geboorte pas dagen later dan gedacht waardoor Puck niet zelf kon komen  kramen in de eerste dagen omdat ze toen inmiddels op een ander adres aan het zorgen was. Ze regelde per direct echt fantastische vervanging. Ze gaf ons de keuze dat deze vervangster de kraamtijd kon afmaken indien deze vervangster ons goed zou bevallen of dat zij zelf de laatste dagen nog zou komen.  Ik vind het getuigen van grote professionaliteit dat je dit zo voorlegt, en moeder en kind centraal stelt. Ik vond het wel een moeilijke keuze, maar omdat de vervangster ook echt geweldig was hebben we omwille van de rust en continuiteit ervoor gekozen haar te laten blijven. Het contact met Puck heb ik bijzonder gewaardeerd. Het is een heel fijn en betrokken mens. We ontvingen zelfs nog een geboorte kaartje, dat vond ik zo ontzettend attent! Mocht er in de toekomst een tweede komen, dan weet ik Puck zeker weer te vinden. Puck, dank je wel voor alles!!
 
 
Rick, Mandy, D-Jay & Sem
Onze zoon moest na zijn geboorte nog een weekje in het ziekenhuis blijven, waardoor Puck helaas nog maar 3 dagen  bij ons is geweest. Jammer! Ook al waren het maar 3 dagen, we vonden het fijn dat je er was ! Bedankt voor de korte maar gezellige kraamtijd, en ook voor alle tips en trucs die je ons hebt meegegeven!  

En dat ik je af en toe nogsteeds mag lastig vallen met al mijn vragen. Veel succes ik ga jullie zeker aanraden.
 
 
 
Esther & Andries
Ook wij hebben na de geboorte van onze zoon kraamzorg van Puck & Co gehad. Onze ervaring is ook heel erg positief. Na een korte periode in het ziekenhuis ivm een keizersnede was het een verademing om thuis te komen. De persoonlijke begeleiding en ondersteuning van Puck & Co bij de eerste dagen als kersverse ouders en de verzorging van onze zoon was geweldig. Puck & Co heeft zeer veel vakkennis in huis, deelt dit op een hele fijne, gezellige en persoonlijke manier en geen enkele vraag vanuit ons was te veel of te gek. Door deze persoonlijke benadering voelden wij ons heel erg op ons gemak en er is goed geluisterd naar onze wensen en behoeften (zonder iets te hoeven vragen had Puck al door wat er nodig was). Dankzij Puck & Co is de borstvoeding goed op gang gekomen nadat dit in het ziekenhuis nog niet wilde lukken. En dit alles zonder enige druk te ervaren! Er is oog voor het doen van de dagelijkse dingen zoals wassen, schoonmaken en opruimen, maar ook voor een heerlijk klaargemaakte lunch waar je zelf niet aan denkt of 'verplicht' even op bed gaan liggen terwijl je zelf maar door wilt gaan. Ook was er oog voor extra ondersteuning na de zware bevalling en was het fijn om tijd vrij te maken om het hier over te kunnen hebben. Toen hier meer voor nodig bleek te zijn, is dit op een hele prettige manier met ons besproken en is ons extra ondersteuning geboden. Hier zijn wij nog steeds heel erg dankbaar voor!! Naast de praktische ondersteuning bieden ze dus ook hele fijne emotionele ondersteuning. De referenties op de website zijn allemaal zeer positief, maar wij kunnen daar ook alleen maar een zeer positieve ervaring aan toevoegen. Nogmaals, ontzettend bedankt!!
 
 
 
Elske & Johan de Kool (6 juli 2015)
Wij hebben dankzij Simone een hele fijne kraamweek gehad!! Simone heeft ons veel geleerd en ons goed verzorgd. Het voelde als een vijfsterren hotel in huis :) Dankzij Simone is de borstvoeding goed op gang gekomen en hebben we snel een fijn ritme ontwikkeld met onze dochter. Haar adviezen zijn erg behulpzaam. Bedankt, graag tot een volgende keer!
 
 
Joyce Koster (21 juli 2015)
We mogen Vince de eerste officiele Puck & co baby noemen en daar zijn wij, Martin en ik, heel trots op! We zijn thuis ontvangen door Puck die ons de eerste dag heeft doorgeholpen. De rest van de week heeft Simone ons begeleid. Wat een geweldige meiden. Alles tot in de puntjes geregeld. Zeer professioneel, vriendelijk, niet is te veel gevraagd! Ze staan klaar voor moeder en kind maar zeker ook voor de nieuwe papa. Heel erg bedankt voor alles. Puck & co is zeker een aanrader! Gezelligheid is ook belangrijk, en dat was het zeker!

Gr Martin, Joyce en Vince
 
 
Marlou en Ralf (29 juni 2015)
Simone was bij ons na de geboorte van ons zoontje Flip. We denken met veel plezier terug aan de kraamperiode en missen Simone nog regelmatig :)! Op een rustige en vriendelijke manier begeleidde ze ons bij de verzorging van Flip, veel goede adviezen en geruststellende woorden die je als nieuwe vader/moeder goed kunt gebruiken af en toe. Het  vaderdagontbijtje dat we op de laatste dag kregen maakte de kraamweek helemaal af! Simone, dank voor je goede zorgen en hopelijk tot een volgende keer. Groeten, Marlou en Ralf
 
 
Mieke & Jan-Jaap (23 juni 2015)
We hebben een hele fijne kraamweek gehad met Simone. Ze is zeer kundig en signaleert adequaat als het niet goed gaat. Daarnaast is ze rustig en werkt ze keihard. Alles in huis was brandschoon. Ook onze dochter was erg blij met Simone. Ze vraagt nog regelmatig of je weer komt ;-). Heel erg bedankt!
Toon, Sofie, Jan-Jaap en Mieke
 
 
Jefta & Johanne Bade (28 mei 2015)
Wij hebben dankzij Puck een fantastische kraamtijd ervaren! Haar zorg, betrokkenheid en humor, haar vakbekwaamheid (wow!) hebben voor ons een geweldige basis voor ons ouderschap neergezet. Dank je wel Puck!
 
 
Pamela (26 mei 2015)
Wij hebben onlangs ons eerste kindje gekregen en Simone heeft ons gedurende de kraamtijd geholpen. Dankzij haar hebben we een fijne kraamtijd gehad. Ze heeft ons heerlijk verwend maar veel belangrijker is haar deskundigheid, geduld en vriendelijkheid geweest. Ze heeft ervoor gezorgd dat borstvoeding geven leuk en fijn werd in plaats van pijnlijk en heeft ons zelfvertrouwen gegeven. Simone, ook langs deze weg heel hartelijk bedankt!
Sander en Pamela
 
 
Carola
Met Puck hebben wij een hele positieve ervaring aan de kraamweek beleefd. Ze is lief, heeft kennis van zaken, is rustig, kordaat, professioneel, geduldig, heeft natuurlijk overwicht op mama's die te snel te veel willen, heeft humor en is goed in bv begeleiding. Dankjewel Puck...we missen je nu al!
 
 
 
Valerie Kluiters (29 maart 2015)
De kraamweek voor ons tweede kindje is net achter de rug en mede dankzij Puck haar hulp zeer ontspannen verlopen.

Ze heeft tijdens het intakegesprek heeft ze ontzettend goed geluisterd naar onze wensen, twijfels en behoeftes tav de kraamweek. Tijdens de kraamweek heeft ze daardoor niet alleen ontzettend goed voor ons gezorgd, maar ook echt gekeken hoe ze ons verder kon helpen en ondersteunen. Puck is zeer betrokken, flexibel, heeft veel ervaring. Ze denkt mee en geeft goede adviezen. Ze heeft een beetje rust gebracht in een hectische week.

Puck, nogmaals ontzettend bedankt voor je goede zorgen!
 
 
Romy Piacenza (12 maart 2015)
Wij zijn echt super blij geweest met Puck als kraamzorg. Er is zeer goed voor ons gezorgd en de aanwezige kennis is enorm waardevol. Je merkt de ruime ervaring als Kraamhulp dat vertrouwen geeft. Daarnaast is kraamzorg Puck flexibel en gemotiveerd. Hartstikke bedankt voor jullie bijdrage in onze kraamtijd.
 
 
Mirjam Knaapen (5 maart 2015)
Wij hebben voor de tweede keer met Simone een hele fijne kraamweek achter de rug! Simone heeft veel aandacht voor het hele gezin. Je hoeft niets te vragen want alles is al gedaan, ook dingen die ze helemaal niet hoeft te doen.  Onze andere dochter voelde zich ook helemaal op haar gemak bij haar. Ik zou Simone dan ook bij iedereen aanbevelen!

We missen je nu al en hopen je nog een keer te zien! Bedankt voor alles!
Groetjes Paul, Mirjam, Isa en Evi
 
 
Karoline & Andre
Puck is wonderfully experienced and caring.  Faced with our first child, Puck guided and encouraged us. Flexible, polite and uncomplicated - we can only recommend her.  And, she speaks great English! Thanks Puck!!
 
 
Suzan van den Ende
Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad met Simone! Veel persoonlijke aandacht en goede tips, ze heeft overduidelijk passie voor haar beroep!
 
 
Niels vd Steuijt
We zijn zeer goed op weg geholpen door Puck. Ze geeft praktische tips, is duidelijk in haar communicatie, zorgt met liefde voor de kleine en is bovenal een prettig persoon in de omgang. We zouden haar zeker aanbevelen / evt. volgende keer opnieuw aanstellen.
 
 
Andrea Winkler
Toen Simone mij vroeg of ik een referentie wilde achterlaten, heb ik geen moment getwijfeld. Maar ja, ik moest er wel even voor gaan zitten wat ik nou precies kwijt wilde.. Ik vond het al gezellig toen ze kwam voor een intake, het klikte goed. Nu na een week kraamtijd met Simone weet ik hoe het voelt om een geweldige kraamverzorgende te hebben gehad. Het was echt een super week! Natuurlijk is het heel erg fijn dat je totaal geen omkijken hebt naar je huishouden of zelfs naar je eten, maar wat ik veel belangrijker vind is het feit dat Simone heel goed aanvoelt wat je nodig hebt. Of het nou gaat om een praatje maken, een luisterend oor, vertrouwen geven in je eigen kunnen of met lichte dwang vertellen dat het verstandig is dat je even gaat rusten, ze doet het allemaal. Ik vind dat heel bijzonder dat Simone al deze eigenschappen heeft. Dat maakt dat ik mijn kraamweek nooit meer zal vergeten hoe fijn ik het gehad heb. Ik had dan ook erg veel moeite met het feit dat de kraamweek weer voorbij was. Simone, waanzinnig bedankt voor wie je bent en wat je voor ons betekend hebt!!!

Liefs, Andrea, Robert, Bryan en Sem
 
 
 
Marian ter Riet
Puck is een week bij ons geweest na de geboorte van onze tweede. Onze kraamweek is mede dankzij haar een heel ontspannen en fijne week geweest. Omdat het ons tweede kindje is hoefde Puck ons niet alles meer uit te leggen maar ze had toch wat nieuwe trucjes en weetjes (nooit geweten dat baby's het zo lekker vinden om droog gefohnd te worden!). Ook hielp ze in het draaiende houden van onze huishouding, ze kan heel goed koken, en het bezighouden van onze oudste! Wij zouden Puck aan iedereen aanbevelen!
 
 
Laura van de Kar-Oomens
Gelukkig was Puck ook deze keer, na de geboorte van onze dochter beschikbaar: twee jaar terug hadden we dankzij haar een fantastische kraamweek van onze eerste gehad. Ons zoontje leek het nog te weten want hij gaf haar op de eerste dag spontaan een zoen! Puck is lief, zorgzaam, geestig en doortastend. Ze stelt de - soms kersverse - ouders door haar ruime kennis en ervaring gerust en staat met raad en daad terzijde. Daarbuiten zou ze zo haar eigen luxe broodjeszaak kunnen openen, want haar creaties zijn echt overheerlijk. Na zo'n week met haar mis ik Puck altijd wel eventjes. Zo'n kraamweek wens ik iedereen wel toe!
 
 
 
Wendy V
Ik had voor de eerste twee dagen na mijn bevalling het Kraamhotel geregeld omdat ik er alleen voor stond. Helaas kreeg ik zwangerschapsvergiftiging, uiteindelijk een keizersnee en bleek het kraamhotel vol. Onverwachts moest ik dus het ziekenhuis verlaten. Simone was geweldig. Nadat ze al de hele dag had gewerkt is ze in de avond nog bij me geweest om me op te vangen. Ik ben daar nog altijd heel blij mee. Ze heeft de eerste dingen met me doorgenomen zodat ik de eerste nacht met mijn dochtertje door kon komen. Gedurende de dagen dat ze bij me was hield ze alles goed in de gaten. Ze had gelijk door dat mijn dochtertje spruw had en zo kon ik daar snel iets tegen doen. Ook hield ze mijn gezondheid in de gaten. Simone bracht heel veel rust in huis en ik ben haar daar erg dankbaar voor.
 
 
 
Marlou Grotenhuis
Simone is echt top!! Het is alweer een paar weken geleden, maar wij hebben een heerlijke kraamweek achter de rug! Met ons eerste kindje hadden we niet zo'n prettige ervaring gehad met de kraamhulp. Nou dat heeft Simone dubbel en dwars goed gemaakt! Ze regelde alles in huis, was super lief ook voor ons oudere kindje en zeker een duizendpoot!! Ik kan haar aan iedereen aanraden! Hele fijne, gezellige kraamweek met je gezegd! Dank je wel! 
Groetjes Bill & Marlou en natuurlijk ook Semmy & Jaimy
 
 
Sabrina Hage
Via deze weg willen wij Puck heel erg bedanken voor de goede zorg en begeleiding in onze kraamweek. We hebben echt kunnen genieten van de kraamtijd. Kus van kleine Hailie, Marco en Sabrina. En natuurlijk van nathan en pacey die voor jou een pluizebolletje had geknutseld.
 
 
Suzanne Jol
Nadat Puck in 2013 kraamverzorgende was bij onze zoon en dit zeer goed was bevallen, was het voor ons niet meer dan logisch haar ook te vragen voor de kraamweek na de geboorte van onze dochter. Het was weer een fijne week. Puck is vriendelijk, duidelijk, rustig, goedlachs, professioneel en ervaren. Ze laat je (indien gewenst natuurlijk) eerst zelf proberen / oefenen, zonder er meteen bovenop te zitten. Lukt iets niet dan heeft ze goede tips en fijne adviezen. En dit allemaal op een rustige, relaxte wijze. Heel plezierig en precies wat bij ons past.  Wij zouden Puck absoluut aanbevelen als kraamverzorgende! En ook ons zoontje van 1,5 was gek op haar en heeft genoten van de fietstocht die ze samen hebben gemaakt! Want ook dat was mogelijk, zodat ik een momentje samen had met de baby.
 
 
 
Natasha en Ricardo Krul
Wij hebben afgelopen week weer genoten van de adviezen en hulp van puck. Puck was voor de derde keer weer onze kraamhulp en het was weer helemaal top! Zorg voor moeder en kind en aandacht voor het hele gezin. Mocht je als moeder en gezin een prettige kraam week willen hebben, dan adviseren wij puck!!!
 
 
Joy Alexandra luigi Jahliya Bansidhar
Wij hebben hele goede ervaringen met Simone, ze heeft veel voor ons gedaan zelfs de dingen die ze eigenlijk niet hoefde te doen. Ze is een topper. En terwijl ik dit aan het schrijven ben zegt ons zoontje van 11 mam heeft Simone een eigen site? Ik zegt ja wrm zegt hij nou dat mag ook wel want ze was echt goed hè mam ze vroeg altijd of ik wat te eten wilde. Dus kun je nagaan zelfs onze zoon vind het. Wij missen Simone echt en niet alleen omdat ze veel voor ons heb gedaan maar haar gezelligheid haar aanwezigheid was top. Toen onze zoon van 11 geboren werd hadden we ook een kraamhulp die heb ik na 3 dagen eruit gegooid, nou Simone had nog wel een week mogen blijven. Ze heeft ons goed geholpen met de borstvoeding. Hoop Simone gauw weer eens te zien dikke kus van ons allemaal en Jahliya mist jou ook kussssssss
 
 
Dolores Van der Lugt
Tijdens mijn kraamperiode was ik nauwelijks mobiel vanwege ernstige bekkeninstabiliteit. Dit was erg vervelend en frustrerend voor mij en het maakte mijn kraamperiode minder leuk. Toch verzon Puck steeds iets leuks waarmee ze mij toch kon betrekken in het verzorgen en bezig zijn met mijn baby. Dit heeft mijn kraamperiode toch erg leuk en memorabel gemaakt. Veel dank hiervoor Puck! Verder vind ik Puck heel ervaren en ook heel goed met andere kinderen (ik heb nog twee kinderen van 3 en 1). En ze maakt heerlijke broodjes. Ik zou Puck absoluut aanraden.
 
 
Annemieke de Rijk
In 2010 kregen we onze eerste dochter en Puck als onze kraamzorg. We hebben een hele fijne tijd gehad. Puck was erg lief, zorgzaam en gezellig. Ik als moeder vond het nooit leuk als de week alweer voorbij was. Toen we onze tweede dochter kregen in 2012 heb ik Puck meteen gebeld of ze weer bij ons wilde komen. Onze oudste dochter was ook dol op Puck (onze hond trouwens ook). Ik heb hele mooie en fijne herinneringen aan mijn beide kraamweken met Puck. 

Liefs Annemieke, Jasper, Roos en Amber
 
Natascha Chotkan
Hi, wij hebben echt een hele fijne kraamtijd samen met Simone gehad. Ik heb een spoedkeizersnede gehad en na een paar dagen ziekenhuis is Simone bij ons komen kramen. Terwijl ik goed kon rusten heeft zij alles uitgelegd en geleerd aan mijn man...Onze dochter Mira voelde zich ook erg op haar gemak bij Simone. Ze heeft eigenlijk het hele huishouden overgenomen. Wij met zijn drieen werden goed verzorgd. Ook heeft Simone mij goed geholpen met het aanleggen van Mira. Op een gegeven moment zag ik het even niet meer zitten om borstvoeding te geven, maar door haar geduld met mij en adviezen heb ik toch doorgezet. Ik ben tot op de dag van vandaag blij dat ik dat heb gedaan.

Zo kan ik wel doorblijven met schrijven! Al met al hebben wij een MOOIE, BIJZONDERE, RUSTGEVENDE & GEZELLIGE kraamtijd gehad met Simone!
 
 
Jolan Duthler
Puck heeft ons geholpen na de geboorte van onze kinderen in 2012 en 2014. Het was fantastisch om haar als kraamverzorgende te hebben! Puck is deskundig, daadkrachtig, pragmatisch en erg lief. We kunnen haar dan ook van harte aanbevelen. Puck, nogmaals dank voor alle goede zorgen!
 
 
Jochem Streekstra
Van te voren zit je als man te bedenken wat zo'n kraamverzorgende allemaal kan doen, afwassen, koken, beschuitjes smeren, bezoek ontvangen etc. Je (lees: ik) staat er niet bij stil dat diezelfde kraamverzorgende (Puck) na de bevalling je belangrijkste adviseur gaat worden. Zo was ik de ochtend na de eerste (slapeloze) nacht thuis volledig gebroken en was ik zo blij dat ik Puck zag! Puck heeft ons op een hele zelfstandige manier laten ervaren hoe je als nieuwe ouders je kindje moet verzorgen. En als we er echt niet uitkwamen stuurde we Puck een appje. Het gevoel dat je altijd bij haar terecht kan was erg prettig! Ik heb Puck niet alleen als een erg betrokken, flexibele en kundige kraamverzorgende ervaren, maar ook als een erg fijn persoon.
Puck, het was fantastisch om je te hebben tijdens onze kraamtijd!
 
 
Cheryl Nieuwlaat
De beste kraamverzorgster. Wat heb je goed geholpen. Na anderhalf jaar heb ik het nog steeds over je. Echt helemaal top!!! Groetjes Cheryl & Jason
 
 
Portia Dozy- van Dorp
In 2011 is onze eerste dochter geboren. Wat waren wij blij dat Puck onze kraamveerzorgster was. Daadkrachtig én sensitief. Lief voor ons en de visite. Veel steun bij het geven van borstvoeding wat in het begin wat lastig ging. Straks komt nummer twee eraan en zien wij de kraam periode weer blij tegemoet met de hulp en steun van Puck.
 
 
Evelien de Leeuw
Het is al weer een tijdje geleden, maar heb nog steeds goede herinneringen aan kraamhulp Puck in huis! Ze heeft ons goed op weg geholpen de eerste dagen thuis. Zo fijn zelfs, dat ik na de geboorte van ons tweede kindje weer Puck wilde!
 
 
 
Annemiek Deurloo
Simone is echt een topper! Ze is een duizendpoot, denkt met je mee, heeft ervoor gezorgd dat de borstvoeding op gang kwam. Zou haar zo weer willen voor de 2de!
 
 
Ruby Binnerts
Wat een verademing, Puck als kraamhulp! Echt iemand die van aanpakken weet en die bovendien zeer kundig is. Lieve Puck, normaals heel erg bedankt voor je goede zorgen, tips en adviezen. We hopen je graag nog eens terug te zien.

Veel liefs, Ruby, Peter & Joost
 
 
 
Lonneke Timmermans
In september 2012 heeft Puck aan ons gezin haar diensten verleend van kraamverzorgende. Dat heeft zij op een fantastische wijze gedaan. Puck is kundig, weet van aanpakken, had goede adviezen, bleef in iedere situatie rustig en vriendelijk en haar aanwezigheid was in alle opzichten prettig. Ze heeft er voor gezorgd dat wij (nog meer) konden genieten van de eerste week na de geboorte van ons tweede dochtertje. Wij kunnen Puck aan iedereen van harte aanbevelen!
 

Referenties

 

Kwaliteit Kraamzorg Puck & Co

 

Ons werkgebied

Het werkgebied van Kraamzorg Puck & Co bevind zich voornamelijk in Den Haag, Delft, Wateringen, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg en Leidschendam. Woon je in een andere plaats, doe dan een postcode check, d.m.v. de 4 cijfers van je postcode in te vullen.

 
Copyright © 2010 -  Kraamzorg Puck & Co - All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Klachtenregelement | Privacy reglement
Powered by www.xenodesign.nl