Kraamzorg Puck & Co
Volg Kraamzorg Puck & Co op facebook

Kwaliteit | Kraamzorg Puck & Co

HKZ
Kraamzorg Puck & Co. is sinds december 2015 een HKZ gecertificeerd kraambureau. Wij zijn erg trots op dit behaalde certificaat. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Het HKZ certificaat bewijst en waarborgt de kwaliteit van de door ons geleverde zorg. Een organisatie met een HKZ-keurmerk heeft Intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening.

KCKZ
Wij hebben een gespecialiseerde opleiding gevolgd en staan geregistreerd bij het KCKZ (Kenniscentrum Kraamzorg). Daarnaast worden wij regelmatig bijgeschoold en geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de kraamzorg. In onze organisatie zijn de communicatielijnen kort, wat de kwaliteit ten goede komt.

Kraamzorg Puck & Co. draagt zorg voor continuïteit van de kraamzorg en levert deze kraamzorg conform het LIP en met inachtneming van de van tijd tot tijd geldende wet- en regelgeving, waaronder in ieder geval te verstaan de normen ‘verantwoorde kraamzorg’ en de Basiskwaliteiten Kraamzorg, zoals die door representatieve organisaties in overleg met de Inspectie voor de Gezondheidszorg zijn vastgesteld.
 
 

Zorg voor Borstvoeding
Kraamzorg Puck & Co heeft in oktober 2016 het WHO/UNICEF Zorg voor Borstvoeding certificaat behaald. Eenmaal in de drie jaar wordt door Zorg voor Borstvoeding beoordeelt of wij als organisatie nog voldoen aan de gestelde norm. Onze kraamverzorgende worden jaarlijks bijgeschoold op het gebied van borstvoeding.

 

Bo Geboortezorg
Kraamzorg Puck & Co. is lid van Bo geboortezorg. Bo is de brancheorganisatie voor de ondernemers in de kraamzorg.

 

Erkend leerbedrijf
Kraamzorg Puck & Co. is een door SBB erkend leerbedrijf. Dit betekend dat wij gecertificeerd zijn om studenten op te leiden voor het beroep kraamverzorgende. De leerlingen worden begeleid door een gediplomeerd praktijkopleider.
 

Referenties

 

Kwaliteit Kraamzorg Puck & Co

 

Ons werkgebied

Het werkgebied van Kraamzorg Puck & Co bevind zich voornamelijk in Den Haag, Delft, Wateringen, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg en Leidschendam. Woon je in een andere plaats, doe dan een postcode check, d.m.v. de 4 cijfers van je postcode in te vullen.

 
Copyright © 2010 -  Kraamzorg Puck & Co - All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Klachtenregelement | Privacy reglement
Powered by www.xenodesign.nl