Kraamzorg Puck & Co
Volg Kraamzorg Puck & Co op facebook

Flesvoeding | Kraamzorg Puck & Co

Mocht je geen borstvoeding kunnen of willen geven, dan is flesvoeding (ook wel kunstvoeding genoemd) een goed alternatief. Helaas zal je weinig tot geen informatie vinden over flesvoeding voor pasgeborenen. Dit heeft alles te maken met een verbod op reclame voor flesvoeding vanaf 0 tot 6 maanden.

Uiteraard hebben wij wel die kennis in huis om je alle begeleiding te geven die nodig is om voorlichting te geven over de bereiding van de voeding. Flesvoeding schaf je al aan in je zwangerschap en daarom is het handig om te weten dat als er allergieën en/of eczeem in de familie voorkomt, hypoallergene kunstvoeding de beste voedingskeuze is.

 

Referenties

 

Kwaliteit Kraamzorg Puck & Co

 

Ons werkgebied

Het werkgebied van Kraamzorg Puck & Co bevind zich voornamelijk in Den Haag, Delft, Wateringen, Rijswijk, Wassenaar, Voorburg en Leidschendam. Woon je in een andere plaats, doe dan een postcode check, d.m.v. de 4 cijfers van je postcode in te vullen.

 
Copyright © 2010 -  Kraamzorg Puck & Co - All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Klachtenregelement | Privacy reglement
Powered by www.xenodesign.nl